Alle boeken en kaarten zijn te verkrijgen in:
Bijbelse beelden in de polderBijbelse beelden in de polder
Op 4 juni 2016 werd dit boek gepresenteerd in Het Fundament. De schrijvers Tini Brugge, Anja Maas en Ria Stolk hebben een prachtig verhaal gemaakt rond de beelden, bomen, bloemen en planten, die in de Bijbelse tuin staan. De heldere foto's van Rien Bloemberg, Hans Lauwers en Kees van der Veer zorgen er voor dat u een uniek beeld krijgt van wat er allemaal in de tuin te zien is. Kolja Koning heeft als vormgever er een mooi fris nieuw boek van gemaakt. Een echte aanrader dus!!
Dit mooie boek is voor 22.95 te koop in de boekwinkel, die aan het begin van de tuin ligt.
Met kinderen naar de Bijbelse tuin
De Bijbelse tuin is niet alleen een plek voor volwassenen. Ook kinderen hebben plezier in deze tuin. Door een samenwerkingsverband tussen Arkade-Cilon, bureau Co-Libris en medewerkers rond de Bijbelse tuin, is een prachtige lesmap ontstaan om met kinderen een bezoek te brengen aan de Bijbelse tuin. De lesmap is te gebruiken voor leerlingen van de basisschool maar ook communiewerkgroepen, catechesegroepen en kindernevendienst groepen kunnen er hun voordeel mee doen. 
In de map staan uitgewerkte lessen, maar ook liedjes en gedichten. Bijzonder is de speelse les rond het labyrint. De suggesties om met kinderen de Kruisweg te lopen en een ontdekkingstocht te houden rond bomen die je ook in de Bijbel tegenkomt maken de lesmap echt uniek! 
Eindredactie: Ria Stolk Prijs: € 17.95 online bestellen klik hier
 
 
De Kruisweg achter de Kruisweg
Op initiatief van pastor Kees van Lent, kreeg beeldhouwer Karel Gomes de opdracht om veertien kruiswegstaties te maken. Het vijftiende beeld, de verrezen Christus, hoort niet bij de staties, maar staat er tegenover. Als symbool van Leven, dat altijd zal winnen.De beeldhouwer ging gedreven en vol overgave aan het werk. Binnen een jaar was de Kruisweg klaar en stonden alle 14 staties stevig op de muur achter het kerkhof.Rien Bloemberg maakte de foto's voor het boek en Anja Maas schreef de teksten. 
De eindredactie: Hans van Wees. Het boek telt 44 pagina's, bevat een leeslint en is 30 x 30 cm. Voor wie de kruiswegstaties in de kerk of in eigen ruimte wil laten zien en beleven is er ook een cd-rom. Hierop staan de teksten en de beelden uit het boek.Prijs boek: € 10.00 online bestellen klik hier
 
 
Kaarten van een groot aantal kunstwerken in de Bijbesle Tuin zijn ook kaarten gemaakt. Per stuk €2,00
 
Home
Home De Tuin Kunstenaars Rondleidingen Publicaties Contact Links